Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Lëngjet Me Gaz

0.40€

..

Avşar-limonata-200ml

0.40€

0.40€

..

Coca Cola 1,25L

1.10€

1.10€

..

Coca cola 2 L

1.45€

1.45€

..

Coca-cola-0,33

0.60€

0.60€

..

Coca-cola-zero-1,25

1.10€

1.10€

..

Coca-cola-zero-2L

1.45€

1.45€

..

Fanta-exotic-2L

1.30€

1.30€

..

Fanta-orange-0,33

0.60€

0.60€

..

Fanta-orange-1,25L

0.90€

0.90€

..

Fanta-orange-2L

1.30€

1.30€

..

Fanta-shokata-2L

1.30€

1.30€

..

Fluidi-gazoz-2L

0.60€

0.60€

..

Golden-eagle-0,25

0.50€

0.50€

..

Golden-eagle-1,5L

0.95€

0.95€

..

Golden-eagle-1L

0.75€

0.75€

..

Prej 1 deri 16 nga 27 (2 faqe)