Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Rreth Nesh

blejeseshkoj.com një website në të cilin është themeluar në vitin 2018 dhe fuqizohet në kuadër të Optimum sh.p.k. Qëllimi i themelimit është se klientët të bëjnë blerje online, më lehtë dhe më shpejtë. Kështu mund të arrijmë në çdo kohë ti shërbejmë klientëve tonë. Në këtë platformë elektronik mund të bëni blerje nga super market, librari, teknologji, tekstil, artikuj dekorativ, lodra dhe shumë produkte të tjera. Blerjet në blejeseshkoj.com bëhen lehtë dhe transporti në Prizren dhe rrethinë kryhen brenda 2 ore kurse në vende të tjera brenda Kosovës kryhen brenda 24 ore. Transporti do të jetë falas. Ju sigurojmë mundësi kthimi me kupon brenda 48 ore, kujdesje dhe shërbim ndaj klientëve 24/7, sigurim ndaj kualitetit maksimum. Gjatë blerjes shporta klientit duhet të jetë minimum 5,00 €ur. Do të jemi gjitmonë pranë konsumatorëve me produktet e rreja dhe me zbritje maksimale.