Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

LËNGJET DHE UJËRAT

Sola-ice-tea-0,33L

0.50€

0.50€

..

Sprite-0,33

0.45€

0.45€

..

Sprite-2L

1.25€

1.25€

..

tamek-lëngje-vishnje-1L

1.15€

1.15€

..

0.75€

..

Tango-lëngje-boronicë-1L

0.50€

0.50€

..

Tango-lëngje-dardhë-1,5L

0.75€

0.75€

..

Tango-lëngje-dardhë-1L

0.50€

0.50€

..

Tango-lëngje-dredhëz-1L

0.50€

0.50€

..

0.75€

..

Tango-lëngje-fruta-mali-1L

0.50€

0.50€

..

0.75€

..

Tango-lëngje-mollë-1,5L

0.75€

0.75€

..

Tango-lëngje-mollë-1L

0.50€

0.50€

..

0.75€

..

0.50€

..

Prej 97 deri 112 nga 152 (10 faqe)