Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Kek-Tortë

1.50€

..

0.69€

..

0.35€

..

0.25€

..

0.20€

..

0.20€

..

Today-donut-dredhëza-50gr

0.20€

0.20€

..

Today-donut-kokos-50gr

0.10€

0.10€

..

0.20€

..

0.20€

..

Torku tam kek 40g

0.18€

0.18€

..

Torku tam kek 40g-

0.20€

0.20€

..

Prej 49 deri 60 nga 60 (4 faqe)