Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Keçap dhe Majonez

Pınar ketqap 750gr

1.25€

1.25€

..

Pınar ketqap-500gr

0.95€

0.95€

..

Pinar-ketqap-djegës-500gr

0.95€

0.95€

..

Pinar-majonez-420gr

2.13€

2.13€

..

Pinar-senf-270gr

0.90€

0.90€

..

Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)