Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Produktet nga Qumështi

abi ajran 0.5L

0.35€

0.35€

..

abi ajran 0.5L-

0.35€

0.35€

..

Abi ajran 180gr

9.85€

9.85€

..

Abi ajran 180gr -

9.85€

9.85€

..

Abi djath bardh 800gr

3.60€

3.60€

..

Abi djath sharrit 2KG

9.85€

9.85€

..

Abi gjiz 800gr

1.75€

1.75€

..

Abi gjiza 800gr

1.85€

1.85€

..

Abi jogurt 0.5L

0.40€

0.40€

..

Abi jogurt 1L

0.80€

0.80€

..

Abi kos 180gr

0.25€

0.25€

..

Abi kos 450gr

0.48€

0.48€

..

Abi kos me kajmak 200gr

0.29€

0.29€

..

Abi kos me kajmak 850gr

0.95€

0.95€

..

Abi schamd 180gr

0.30€

0.30€

..

Abi schamnd 800gr

1.45€

1.45€

..

Prej 1 deri 16 nga 149 (10 faqe)