Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Uthull dhe Sos

Barilla basilico

0.99€

0.99€

..

Barilla bolognese 400gr

1.99€

1.99€

..

Barilla-arabbiata-400g

1.99€

1.99€

..

castello-sos-domate-2200g

0.99€

0.99€

..

Castello-sos-domate-2500g

2.30€

2.30€

..

Divella domate sos 400gr

0.65€

0.65€

..

Divella domate sos 680gr

0.99€

0.99€

..

Divella domate sos 680gr -

1.15€

1.15€

..

divella-sos-balsamike-500ml

1.98€

1.98€

..

1.73€

..

kisko-uthull-alkoholike-1L

0.98€

0.98€

..

kisko-uthull-molle-1L

1.65€

1.65€

..

kisko-uthull-rrushi-0,5L

0.90€

0.90€

..

majë-për-djath-500g

0.79€

0.79€

..

2.09€

..

Pomi domete sos 700gr

1.74€

1.74€

..

Prej 1 deri 16 nga 31 (2 faqe)