Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

KUZHINË

abi ajran 0.5L

0.35€

0.35€

..

abi ajran 0.5L-

0.35€

0.35€

..

Abi ajran 180gr

10.85€

10.85€

..

Abi ajran 180gr -

10.85€

10.85€

..

Abi ajvar djegës 690gr

2.70€

2.70€

..

Abi djath bardh 800gr

3.60€

3.60€

..

Abi djath sharrit 2KG

10.85€

10.85€

..

Abi gjiz 800gr

1.65€

1.65€

..

Abi gjiza 800gr

1.85€

1.85€

..

Abi jogurt 0.5L

0.40€

0.40€

..

Abi jogurt 1L

0.80€

0.80€

..

Abi kos 180gr

0.25€

0.25€

..

Abi kos 450gr

0.48€

0.48€

..

Abi kos me kajmak 200gr

0.29€

0.29€

..

Abi kos me kajmak 850gr

0.95€

0.95€

..

Abi kos me kajmak 850gr

0.95€

0.95€

..

Prej 1 deri 16 nga 541 (34 faqe)