Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Pemë dhe Perime të konservuara

Abi-bizele-850g

1.25€

1.25€

..

Abi-gjyveq

1.35€

1.35€

..

bonduelle-bizele-212ml

0.75€

0.75€

..

bonduelle-bizele-425ml

1.09€

1.09€

..

bonduelle-misër-2650ml

5.85€

5.85€

..

bonduelle-misër-850ml

1.65€

1.65€

..

Divella sos domate 240g

0.65€

0.65€

..

Hina-gjyveq-850ml

1.54€

1.54€

..

Koktejl-Frutash-820g

2.45€

2.45€

..

Sera-salcë-domate-830g

2.25€

2.25€

..

Tamek-salcë-domate-830g

1.99€

1.99€

..

Yamm salce domate 720gr

1.09€

1.09€

..

Prej 1 deri 12 nga 12 (1 faqe)