Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Konservat

Abi-gjyveq

1.70€

1.70€

..

0.75€

..

Argeta-pule-114gr - JUNIOR

0.95€

0.95€

..

Argeta-pule-95g

0.90€

0.90€

..

1.28€

..

bonduelle-bizele-400g

1.45€

1.45€

..

bonduelle-bizele-800g

1.83€

1.83€

..

bonduelle-misër-340g

1.48€

1.48€

..

bonduelle-misër-670g

2.18€

2.18€

..

2.15€

..

Divella sos domate 240g

0.98€

0.98€

..

eva-tuna-160g-me-vaj-bimor

1.89€

1.89€

..

Mirela-me-vaj-bimor-100g

0.93€

0.93€

..

mirela-sardin-100g-me-limon

0.99€

0.99€

..

mirela-sardin-me-limon-100g

0.74€

0.74€

..

0.79€

..

Prej 1 deri 16 nga 16 (1 faqe)