Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Brusha për dhëmbë

3.20€

..

4.49€

..

2.15€

..

0.80€

..

colgate-zig-zag-medium

1.75€

1.75€

..

oral-b-brushë-medium-1+1

1.99€

1.99€

..

1.19€

..

sensodyne-soft-expert

3.15€

3.15€

..

Prej 1 deri 8 nga 8 (1 faqe)