Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Pemë

Ananas

0.00€

0.00€

..

Banana

1.50€

1.50€

..

Dardha

1.50€

1.50€

..

Grejfruit

1.80€

1.80€

..

Kajisi

0.00€

0.00€

..

Kivi

1.50€

1.50€

..

Limon

1.40€

1.40€

..

Mandarina

1.30€

1.30€

..

Molla

1.20€

1.20€

..

Nektarin

0.00€

0.00€

..

Pjepën

0.00€

0.00€

..

Pjeshka

0.00€

0.00€

..

Portokall

0.99€

0.99€

..

Qershi

0.00€

0.00€

..

Shalqin

0.00€

0.00€

..

Shega

1.50€

1.50€

..

Prej 1 deri 16 nga 17 (2 faqe)