Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Pemë Perime

Banana

1.50€

1.50€

..

Dardha

2.00€

2.00€

..

Domate

1.50€

1.50€

..

Kajisi

0.00€

0.00€

..

Karrota

0.75€

0.75€

..

Kungull

1.49€

1.49€

..

Limon

1.80€

1.80€

..

Molla

1.20€

1.20€

..

Nektarin

0.00€

0.00€

..

Patate

0.65€

0.65€

..

Patlixhan i zi

1.30€

1.30€

..

Pjeshka

0.00€

0.00€

..

Qepë

0.50€

0.50€

..

Qepë i kuq

0.80€

0.80€

..

Speca

1.99€

1.99€

..

Speca djegës

2.20€

2.20€

..

Prej 1 deri 16 nga 17 (2 faqe)