Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

LËNGJET DHE UJËRAT

Avsar uje mineral ananas

0.30€

0.30€

..

avsar-limonata

0.30€

0.30€

..

avsar-uje-mineral

0.27€

0.27€

..

avsar-uje-mineral-ananas

0.30€

0.30€

..

avsar-uje-mineral-limon

0.30€

0.30€

..

Coca Cola 1,5L

0.90€

0.90€

..

Coca cola 2 L

1.30€

1.30€

..

Coca Cola zero 0,33

0.48€

0.48€

..

Coca-cola-0,33

0.50€

0.50€

..

Coca-cola-zero-0,33

0.50€

0.50€

..

Coca-cola-zero-1,25

0.90€

0.90€

..

Coca-cola-zero-2L

1.30€

1.30€

..

Didi-ice-tea-bergamot-1L

0.49€

0.49€

..

Didi-ice-tea-me-limon-1.5L

0.59€

0.59€

..

Didi-ice-tea-me-limon-1L

0.49€

0.49€

..

didi-ice-tea-peach-1,5L

0.59€

0.59€

..

Prej 1 deri 16 nga 147 (10 faqe)