Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Kek-Tortë

7-days-korasant-kakao-60g

0.30€

0.30€

..

Alpela Bar Cake White 40gr

0.25€

0.25€

..

alpela-bar-cake-40gr

0.25€

0.25€

..

Alpela-kek-qokolad-50gr

0.25€

0.25€

..

double-ip-big-cake-50gr

0.25€

0.25€

..

dr-gerard-mini-cake-27gr

0.18€

0.18€

..

1.25€

..

1.25€

..

0.89€

..

0.18€

..

0.18€

..

0.18€

..

0.09€

..

elvan-today-infinity-40gr

0.15€

0.15€

..

0.10€

..

Eti pop kek qhokolate 45gr

0.20€

0.20€

..

Prej 1 deri 16 nga 43 (3 faqe)