Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Chips

1.25€

..

0.20€

..

0.65€

..

0.20€

..

0.65€

..

0.20€

..

0.65€

..

1.25€

..

0.20€

..

chips-way-classic-280g

1.59€

1.59€

..

0.35€

..

Chipsy classic 160g

1.25€

1.25€

..

Chipsy Rebrasti Chili 160g

1.25€

1.25€

..

chipsy--classic-40g

0.40€

0.40€

..

chipsy-classic-80g

0.60€

0.60€

..

0.45€

..

Prej 1 deri 16 nga 40 (3 faqe)