Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Turshi-Ajvar-Ulli

Abi ajvar djegës 690gr

2.70€

2.70€

..

Abi-ajvar-ëmbël-690gr

1.75€

1.75€

..

Barilla arabbiata 400g

1.99€

1.99€

..

Barilla-basilico

1.99€

1.99€

..

Deste black olives 500gr

2.18€

2.18€

..

Princ premium oliva 720gr

1.99€

1.99€

..

Vipro ajvar embel 580ml

3.14€

3.14€

..

Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)