Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Keçap dhe Majonez

Pinar-ketqap-djegës-500gr

0.95€

0.95€

..

0.95€

..

1.25€

..

Pinar-majonez-420gr

1.49€

1.49€

..

Pinar-senf-270gr

0.90€

0.90€

..

Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)