Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Sallam dhe Virshlle

Aia-wudy-100gr

0.35€

0.35€

..

Bajra-bosanski-suxhuk-450gr

3.95€

3.95€

..

Franca-peershut-100gr

2.49€

2.49€

..

Franca-suxhuk-100gr

0.00€

0.00€

..

Meka-sallam-pule-300gr

0.60€

0.60€

..

0.65€

..

0.85€

..

Perutina-extra-sallam-350gr

1.05€

1.05€

..

1.15€

..

Scarlino-vishle-250gr

0.82€

0.82€

..

Scarlino-vishle-500gr

0.00€

0.00€

..

Prej 1 deri 11 nga 11 (1 faqe)