Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Reçel Xhem Marmalatë Petmez

metin-reçel-dredhëz-360g

1.85€

1.85€

..

metin-reçel-ftoni-360g

1.85€

1.85€

..

metin-reçel-ftoni-700g

3.15€

3.15€

..

metin-reçel-kajisi-700g

3.15€

3.15€

..

metin-reçel-manaferre-360g

1.85€

1.85€

..

metin-reçel-manaferre-700g

3.35€

3.35€

..

metin-reçel-vishne-700g

3.35€

3.35€

..

1.78€

..

2.35€

..

0.90€

..

sera-melase-dudi-340g

2.39€

2.39€

..

sera-melase-rrogaçes-340g

1.25€

1.25€

..

2.35€

..

sera-reçel-mjedër-400g

1.09€

1.09€

..

0.90€

..

Torku helva 500gr

2.30€

2.30€

..

Prej 1 deri 16 nga 18 (2 faqe)