Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Lazanje

barilla-lasanje-500g

2.45€

2.45€

..

divella lasanje-500g

1.65€

1.65€

..

divella-cannelloni-250g

0.99€

0.99€

..

divella-lasanje-500g

1.85€

1.85€

..

Prej 1 deri 4 nga 4 (1 faqe)