Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Puding

albad-kokos-pluhur-80g

0.35€

0.35€

..

C puding cokollade 49g

0.25€

0.25€

..

C puding vanille 40g

0.25€

0.25€

..

0.58€

..

c-puding-dredhëz-40g

0.10€

0.10€

..

c-puding-karamela-40g

0.25€

0.25€

..

0.35€

..

c-shllag-çokolladë-60g

0.55€

0.55€

..

c-shllag-vanillë-58g

0.55€

0.55€

..

1.78€

..

1.78€

..

0.95€

..

dr-oetker-shllag-40g

0.50€

0.50€

..

dr-oetker-tiramisu-krem-70g

1.19€

1.19€

..

Prej 1 deri 16 nga 66 (5 faqe)