Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Pemë dhe Perime të konservuara

Abi-bizele-850g

1.60€

1.60€

..

Abi-gjyveq

1.35€

1.35€

..

bonduelle-bizele-212ml

0.80€

0.80€

..

bonduelle-bizele-425ml

1.20€

1.20€

..

bonduelle-misër-2650ml

5.85€

5.85€

..

bonduelle-misër-850ml

1.65€

1.65€

..

Divella sos domate 240g

0.65€

0.65€

..

Hina-gjyveq-850ml

1.54€

1.54€

..

Koktejl-Frutash-820g

2.45€

2.45€

..

Sera-salcë-domate-830g

2.25€

2.25€

..

Yamm salce domate 720gr

1.09€

1.09€

..

Prej 1 deri 11 nga 11 (1 faqe)