Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Konserva Peshku dhe Tuna

0.70€

..

0.79€

..

Dardanel-hamsi-VIP-100g

1.09€

1.09€

..

1.10€

..

0.99€

..

Eva sardina 115g me limon

0.90€

0.90€

..

eva-sardina-115g-me-domate

0.95€

0.95€

..

eva-sardina-115g-me-perime

0.95€

0.95€

..

0.90€

..

eva-tuna-160g-me-vaj-bimor

2.15€

2.15€

..

Mirela-me-vaj-bimor-125g

0.63€

0.63€

..

mirela-sardin-100g-me-limon

0.74€

0.74€

..

mirela-sardin-me-limon-100g

0.74€

0.74€

..

mirela-sardin-me-limon-100g

0.74€

0.74€

..

0.79€

..

Ocean-mackerel-fillets-125g

0.99€

0.99€

..

Prej 1 deri 16 nga 19 (2 faqe)