Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Konservat

Abi-bizele-850g

1.60€

1.60€

..

Abi-gjyveq

1.35€

1.35€

..

0.70€

..

0.95€

..

Argeta-pule-95g

0.85€

0.85€

..

Argeta-pule-95g-JUNIOR

0.90€

0.90€

..

1.19€

..

bonduelle-bizele-212ml

0.80€

0.80€

..

bonduelle-bizele-425ml

1.20€

1.20€

..

bonduelle-misër-2650ml

5.85€

5.85€

..

bonduelle-misër-850ml

1.65€

1.65€

..

0.79€

..

Dardanel-hamsi-VIP-100g

1.09€

1.09€

..

1.10€

..

0.99€

..

Divella sos domate 240g

0.65€

0.65€

..

Prej 1 deri 16 nga 46 (3 faqe)