Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Pemë

Banana

1.50€

1.50€

..

Dardha

1.50€

1.50€

..

Grejfruit

1.80€

1.80€

..

Kajisi

0.00€

0.00€

..

Kivi

1.50€

1.50€

..

Limon

1.80€

1.80€

..

Mandarina

1.30€

1.30€

..

Molla

1.20€

1.20€

..

Nektarin

0.00€

0.00€

..

Pjepën

0.00€

0.00€

..

Pjeshka

0.00€

0.00€

..

Portokall

0.90€

0.90€

..

Qershi

0.00€

0.00€

..

Shalqin

0.00€

0.00€

..

Shega

1.50€

1.50€

..

Zenxhefil

3.50€

3.50€

..

Prej 1 deri 16 nga 16 (1 faqe)