Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Pemë Perime

Banana

1.50€

1.50€

..

Dardha

1.50€

1.50€

..

Domate

1.29€

1.29€

..

Grejfruit

1.80€

1.80€

..

Kajisi

0.00€

0.00€

..

Karrota

0.75€

0.75€

..

Kivi

1.50€

1.50€

..

Kungull

1.49€

1.49€

..

Lakna

0.30€

0.30€

..

Limon

1.80€

1.80€

..

Mandarina

1.30€

1.30€

..

Molla

1.20€

1.20€

..

Nektarin

0.00€

0.00€

..

Patate

0.65€

0.65€

..

Patlixhan i zi

1.30€

1.30€

..

Pjepën

0.00€

0.00€

..

Prej 1 deri 16 nga 28 (2 faqe)