Porosit min. 10 Euro dhe prano porosinë te dera

Politika e privatesise

Ju lutem të mbushni të gjitha fushat për informatat përkatëse që regjistrimi dhe porosia juaj të jetë më saktë dhe efikase.

Të dhënat personale do të mbesin vetëm në OPTIMUM Sh.p.k (nuk do të përdoren për asnjë arsyje tjetër).

Në rast të vendimit të klientit për shkëputje nga llogaria klienti duhet të kontaktoj përmes e-mail'it për kërkesën përkatëse.