Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Produktet nga Qumështi

Coca Cola 2L

1.29€

1.29€

..

0.55€

..

Djath i dhenve 300gr

2.20€

2.20€

..

Djath i perzier 300gr

2.05€

2.05€

..

Djath rugove 400gr

2.15€

2.15€

..

Djath rugove 800gr

4.30€

4.30€

..

Dobro jutro margarin 500gr

1.65€

1.65€

..

Dobro-jutro-light-500gr

1.24€

1.24€

..

Dobro-jutro-margarin-250gr

0.95€

0.95€

..

0.89€

..

Edamer bayernland KG

4.50€

4.50€

..

7.39€

..

Gexha djath i bardh 400gr

1.85€

1.85€

..

3.45€

..

Gexha djath refuz KG

3.68€

3.68€

..

Gexha jogurt 1 L

0.75€

0.75€

..

Prej 33 deri 48 nga 149 (10 faqe)