Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Uthull dhe Sos

1.05€

..

0.50€

..

1.75€

..

Selva arabbiata 350gr

1.78€

1.78€

..

Selva basilico 350gr

1.78€

1.78€

..

Selva napoletana 350gr

1.78€

1.78€

..

Sera uthull molle 500ml

1.55€

1.55€

..

sera-sos-limoni-250ml

0.65€

0.65€

..

sera-sos-shegë-250ml

2.30€

2.30€

..

sera-sos-shegë-500ml

1.55€

1.55€

..

sera-uthull-limoni-500ml

0.79€

0.79€

..

sera-uthull-rushi-500ml

0.49€

0.49€

..

Tabasco sos 57ml

3.23€

3.23€

..

uthull-ushqimore-molle-1L

0.65€

0.65€

..

Vesu domate sos 500gr

0.65€

0.65€

..

Prej 17 deri 31 nga 31 (2 faqe)