Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Reçel Xhem Marmalatë Petmez

2.35€

..

sera-reçel-mjedër-400g

1.09€

1.09€

..

0.90€

..

Torku helva 200gr

1.05€

1.05€

..

Torku helva 40gr

0.25€

0.25€

..

Torku helva 500gr

2.30€

2.30€

..

Torku helva 80gr

0.40€

0.40€

..

Torku helva kakao 200gr

1.05€

1.05€

..

Torku helva kakao 40gr

0.25€

0.25€

..

Torku helva kakao 500gr

2.30€

2.30€

..

Torku helva kakao 80gr

0.45€

0.45€

..

vipro-xhem-vishne-370ml

1.10€

1.10€

..

Prej 17 deri 28 nga 28 (2 faqe)