Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Melmesat

kotanyi-spec-djegës-50g

0.70€

0.70€

..

kotanyi-zumbricë-14g

0.40€

0.40€

..

kucharek-melmesë-1kg

2.59€

2.59€

..

kucharek-melmesë-200gr

0.65€

0.65€

..

moravka-origano-3g

0.10€

0.10€

..

0.10€

..

moravka-sheqer-pluhur-200g

0.44€

0.44€

..

noravka-zhelatin-10g

0.20€

0.20€

..

podravka-melmesë-250g

1.25€

1.25€

..

Podravka-Vegeta-1KG

4.72€

4.72€

..

prymat-barishte-10g

0.25€

0.25€

..

0.79€

..

0.25€

..

prymat-borzilok-10g

0.25€

0.25€

..

prymat-kopra-6g

0.29€

0.29€

..

Prej 49 deri 64 nga 66 (5 faqe)