Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

KUZHINË

Abi kos 180gr

0.25€

0.25€

..

Abi kos 450gr

0.48€

0.48€

..

Abi kos me kajmak 200gr

0.29€

0.29€

..

Abi kos me kajmak 850gr

0.95€

0.95€

..

Abi kos me kajmak 850gr

0.95€

0.95€

..

Abi schamd 180gr

0.30€

0.30€

..

Abi schamnd 800gr

1.45€

1.45€

..

Abi schmand 400gr

0.70€

0.70€

..

Abi schmand 400gr

0.70€

0.70€

..

Abi vajkrem 250gr

0.48€

0.48€

..

Abi-ajvar-ëmbël-690gr

1.70€

1.70€

..

Abi-ajvar-pasterituar-4000g

7.25€

7.25€

..

Agrokor sheqer 5KG

2.49€

2.49€

..

Aia-wudy-100gr

0.35€

0.35€

..

Aia-wudy-250gr

0.70€

0.70€

..

Aia-wudy-sallam-500gr

1.16€

1.16€

..

Prej 17 deri 32 nga 621 (39 faqe)