Porosit min 5 Euro dhe prano porosine te dera

Konservat

Divella sos domate 240g

0.65€

0.65€

..

Eva sardina 115g me limon

0.85€

0.85€

..

eva-sardina-115g-me-domate

0.95€

0.95€

..

eva-sardina-115g-me-perime

0.90€

0.90€

..

0.85€

..

eva-tuna-160g-me-vaj-bimor

1.50€

1.50€

..

Hina-gjyveq-850ml

1.54€

1.54€

..

1.65€

..

Koktejl-Frutash-820g

2.45€

2.45€

..

Meka-pashtete-pule-95g

0.65€

0.65€

..

Meka-rriskë-mishi-150g

0.73€

0.73€

..

Mirela-me-vaj-bimor-125g

0.63€

0.63€

..

mirela-sardin-100g-me-limon

0.74€

0.74€

..

mirela-sardin-me-limon-100g

0.74€

0.74€

..

mirela-sardin-me-limon-100g

0.74€

0.74€

..

0.79€

..

Prej 17 deri 32 nga 48 (3 faqe)